Szozoszlai Dominik: túl nagy elvárásokat tettünk magunk elé”

0

Jobb is, ha nem mondok véleményt, mert abból csak probléma lesz. Látszik hogy rálöknek a Willire, ő se kis darab, hogy a szél elfújja. De mit is akarunk? Hagyjuk is inkább.

A mieink csapatkapitánya a mieink továbbjutási esélyeiről is beszélt.

– Próbálok mindig pozitív maradni, ilyen srác vagyok, de két lábbal kell a földön járnunk. Nem fogjuk feladni, kiélvezzük az utolsó meccset, ha bravúrt tudunk csinálni, csinálunk, ha nem, akkor ennyi volt. A szurkolókra soha nem lehet panasz, mindent beleadtak, rajtuk nem múlt. Köszönjük azoknak, akik bárhonnan is szorítottak nekünk. Kelleni fognak a skótok ellen is. Nehogy azt higgye bárki, hogy mi ne győzni vagy továbbjutni jöttünk volna ide. De fel kell mérni az erőviszonyokat, hogy milyen csoportba kerültünk, és reálisnak kell maradni.

Lehet ez volt a probléma az egész sztorival, hogy nem reálisan gondolkodtunk, túl nagy elvárásokat tettünk magunk el. Próbáltam mindenkit csillapítani, hogy mi a magyarok vagyunk, persze 15-16 meccs volt a hátunk mögött egy vereséggel, de Svájccal és a németekkel kell játszani. Meg még kell a skótokkal is, akik szintén nem gyengék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük